Vásárlási feltételek

Megrendelni csak azon termékeket tudja, melyeket a kosarába tesz. A kosár tartalma bármikor módosítható, a benne lévő termékek törölhetők. Itt láthatja megrendelésének részleteit és értékét.
A megrendelést e-mailben visszaigazoljuk Önnek. Azonban ez nem jelenti, hogy a megrendelt árut biztosan szállítani tudjuk, ez esetben e-mailen néhány napon belül értesítjük.

A webáruházban megjelenített termékek házhoz szállítással rendelhetőek meg Magyarország területére. A termékek adatlapján megjelenített képek eltérhetnek a valóságostól, bizonyos esetekben illusztrációként szolgálnak. Fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészben.

A kiszállítást futárszolgálat végzi, 2-5 munkanapon belül (A szállítási idő azonban nem garantált, bizonyos esetekben ennél tovább is tarthat). A futár hétköznap, munkaidőben fogja Önt felkeresni, ezért fontos, hogy szállítási címként olyan címet adjon meg (akár munkahelyét), ahol ez időben el tudja érni, illetve hogy lehetőleg mobil telefonszámot adjon meg, hogy biztosan fel tudjuk hívni probléma esetén!

A szállítási díj utánvéttel 1.500 Ft/megrendelés. Egy megrendelés maximális súlya 50 kg. A termékeket kizárólag eredeti gyűjtőcsomagolásban szállítjuk, így minden termék esetében a minimum rendelhető mennyiség az 1 gyűjtő. A vételár kiegyenlítése a futárszolgálatnak készpénzben történhet.

A Megrendelő hibájából meghiúsult kézbesítés miatti újraküldés költségei minden esetben a Megrendelőt terhelik. Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újraküldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani! Elállás joga A 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet a távollevők között kötött szerződésekről szóló törvény értelmében a Vásárló 8 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlási szándékától. A Vásárló viseli az elállási jog gyakorlása miatt a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A Fruitful-Company Kft. által forgalmazott termékek esetében az elállási jog csak abban az esetben illeti meg Vásárlót, ha a terméket bontatlanul, sértetlenül, hiánytalan állapotban küldi vissza. A Fruitful-Company Kft. a Vásárló által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő harminc napon belül visszatéríti. A kézhez vételtől - elállás esetén a termék Fruitful-Company Kft. általi visszavételéig - a kárveszély a Megrendelőt terheli.

Az árucikkek mellett feltüntetett ár az árucikk bruttó vételára, ami tartalmazza a törvényben előírt általános forgalmi adót, de nem tartalmazza a szállítási költséget. Csomagolási költséget külön nem számítunk fel. A termékek mellett szereplő vételárak nem változnak meg a megrendelés leadása és az árucikkek kézhezvétele közötti időszakban, tehát azt az árat fizeti, amelyet megrendeléskor lát az oldalon.

 

Fruitful-Company Kft. © 2018 - Created by CogitoWeb Bt.